Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Profiel

ODEON Bouwmanagement

Handelend onder de naam ODEON Bouwmanagement heeft Oene de Jong op 04-04-2014 zijn bedrijf voor Bouwmanagement en Projectondersteuning opgericht. Een adviesbureau voor begeleiding en ondersteuning van bouwprojecten. Bouwen – Managen

Wie is Oene de Jong?

De eigenaar/directeur van ODEON, Oene de Jong, heeft bijna 30 jaar bouwtechnische kennis en ervaring opgedaan bij het gerenommeerde architectenbureau Tromp Partners Architecten, gespecialiseerd in onderwijs en multifunctionele centra.

Bij dit architectenbureau is hij van tekenaar doorgegroeid tot allround bouwkundige met nevenwerkzaamheden zoals calculator, bestekschrijver, bouwtoezicht, adviseur constructies en w-/e-installaties. De laatste 20 jaar was hij projectleider en projectmanager. Meer dan 300 onderwijsprojecten van allerlei aard zijn de revue gepasseerd. Deze brede expertise is de basis voor het vertrouwen wat ODEON u wil bieden.
Uw zorg is onze uitdaging!

Ambitie

Zijn ambitie is de opgedane kennis en ervaring met kinderopvang-, onderwijs- en multifunctionele projecten ook vanuit ODEON Bouwmanagement blijvend te kunnen aanbieden aan opdrachtgevers. Onderzoeken, adviseren, ontwerpen, omgevingsvergunningen, uitwerken, aanbesteden, coördineren, ondersteunen en begeleiden van kinderopvang of onderwijs gerelateerde projecten is meewerken aan de toekomst van kinderen.
ODEON Bouwmanagement zet zich hier voor in.

Visie

Brede scholen, multifunctionele centra (MFC-MFA) en IKC’s (integraal kindcentrum) zijn gebouwen waar onderwijs met voorzieningen als kinderopvang, naschoolse opvang, sport, welzijn of cultuur samen komen. Door de uitgangspunten van de betrokken partijen goed te analyseren en te bespreken kan uiteindelijk een win-win situatie worden gecreëerd. Kinderopvang en/of onderwijs met eventuele andere partijen in één gebouw onderbrengen is een heel proces. Goede deskundige begeleiding leidt tot de totstandkoming van flexibele, multifunctionele centra waarin naast onderwijs ook plaats is voor opvang, gezondheidszorg, sportactiviteiten en ruimtes die verhuurd kunnen worden aan derden.